Loading ... Even geduld aub

www.prenotazioni.be

Italiano English Deutsch Français Español Lietuviškai Român Magyar العربية Polska Português Slovencina Nederlandse Русский

RESERVATIE DIENSTEN EN ENTERTAINMENT PARTNERS


Een site maken voor de iphone en iPad en andere mobiele internetapparaten

Voor het maken van de site dat de oproep herkent van de iPhone, iPad en andere internet-enabled handsets, het verstrekken van alle informatie en foto's in een duidelijk en leesbaar in het kleine scherm, moet u het pand binnen via onze portal www.prenotazioni.be Deze pagina aan het eind van het proces, maakt automatisch een site met adres 2 ^ niveau type: www.prenotazioni.be / nomestruttura. U kunt dan krijg je een adres top-level-type:. www.nomestruttura.it toewijzen van de omleiding
Als de structuur is reeds opgenomen in het portaal is niet nodig, maar riscriverala stuur een e-mail uw verzoek aan het activeren van de site door te eisen dat te schatten.
Voor het invoeren van de portal in uw vestiging vul dan onderstaand formulier in en druk op de submit knop na het lezen van de informatie op de gegevens. (*) Inschrijving vindt plaats in drie fasen latere waarop dit is de eerste. In de tweede fase zijn onderdeel van de structuur van gegevens en deze bedrijfsleider, in de derde beschrijvingen en foto's van de structuur. Het inbrengen is niet moeilijk en de structuur kan op elk ogenblik beslissen om het programma te verlaten door het sturen van een e-mail naar gal@tin.it of schriftelijke mededeling aan de verantwoordelijke gegevens zoals aangegeven door middel van een bericht een week.
Kies hoe "Direct contact" (geen korting voor boekingsformulier) de structuur zal niet betalen een percentage van alle reserveringen maar slechts een forfaitaire premie van € 50,00 jaarlijkse en minisite gemaakt op het portaal zal worden tentoongesteld alle gegevens om direct contact te vergemakkelijken tussen cliënt en dezelfde structuur: e-mail, telefoon, mobiele telefoon, adres en website. De structuur zal nu opgenomen blootstelling van de contact gegevens zal worden gemaakt na de betaling van vastgesteld dat per overschrijving of credit card.

(ALLEEN VOOR WONING)
Kies hoe "Direct Boeken" structuur zal beschikbaar zijn op minisite gemaakt op het portaal, een online formulier waarmee zij te bieden prijzen veel van dezelfde kamer verminderde de duur van het verblijf en andere kortingen die zullen worden beschikbaar gesteld later op basis van specifieke verzoeken van de verschillende structuren. Via het bedieningspaneel structuur:
1) Beheer van de perioden waarin deze kortingen te verlenen.
2) Definieer het bedrag als een percentage van de kortingen gelden voor een duur variërend van 2 dagen tot 10 dagen verblijf
3) Definieer het percentage van de aanbetaling te worden aangevraagd op het moment van boeking verleend
4) Bepaal de stappen om betaling te vorderen direct verteld door de methode normaal aangenomen (Bank, c / c / p, dredit card, Paypal, overschrijving)
5) up call, indien gewenst, met een link naar uw website voor boekingsformulier rechtstreeks worden gebruikt met de bezoekers van de site.
Met dit apparaat kunt u het beheer van een marketing beleid in atonomamente analoog aan die welke door de grote hotelketens, door middel van kortingen, niet in staat om het verblijf van haar gasten uit te breiden.
De customer portal zal een reservering maken rechtstreeks vanaf het betalen van de borg verplicht structuur. De structuur zal niet betalen een percentage van alle reserveringen maar slechts een premie vast tarief van € 70,00 per jaar abonnement op de portal.


De partner is verplicht om de hele tekst met behulp van de verticale schuifbalk te lezen

Informatie over de verwerking van persoonsgegevens op grond van Wet 675/96 (*)

(*) Met het oog op een schriftelijke bevestiging van de informatie weergegeven op grond van artikel. 4, paragraaf 1 van wetsdecreet 185/99, wordt de partner verplicht om af te drukken of deze pagina op de computer op te slaan.)

Partner:
Makelaar naam Type Business

Stad E-mail
Soort contract Land

Portale per creazione siti WEB gestito da: Locatur srl Via Spinasanta 210 Palermo Partita IVA e C.F: 05592340823 CCIA Palermo REA 264620 capitale sociale i.v.: € 10.000