Loading ... Even geduld aub

www.prenotazioni.be

Italiano English Deutsch Français Español Lietuviškai Român Magyar العربية Polska Português Slovencina Nederlandse Русский

RESERVATIE DIENSTEN EN ENTERTAINMENT PARTNERS


video voor youtube

Beste eigenaar,
Om ons te helpen creëren van een video van uw structuur en plaats deze in je buis voor het publiek, door het stimuleren van onderzoek van potentiële klanten je nodig hebt om Ze realiseerde zich dat, zelfs met een mobiele telefoon, kleine clips van verschillende omgevingen en de belangrijkste middelen in uw installatie.
Onze medewerkers bepalen de video, montage in deze video clips een video, waardoor de slechte delen van dezelfde, door het inbrengen van een sotttofondo misicale aangenaam en het toevoegen van opmerkingen en presentatie effecten overgang, dat geeft een verenigd en voltooi uw activiteit.
Ons aanbod omvat ook toegang tot de portalen van de structuur: www.prenotazioni.be en www.hotelslowcost.org ela creatie van de website zichtbaar is in klein schermen van smartphones en ze te plaatsen op Google plaatsen in onze laden, zodat gebruikers van deze apparaten om alle te zien details van uw vestiging en noem het aanraken van zijn telefoonnummer, via de App:. AroundMe of de kaart
De kosten van dit werk is slechts 150 euro eenmalige voor de realisatie van videoclips en 50 euro per jaar voor de creatie en het onderhoud van de jaarlijkse website iPhone.
Om het complexe werk beginnen is vereist om een ​​borg van € 100 te betalen orde en riamenti van 100 euro aan de definitie van het zelfde.
Wij nodigen u uit om het initiatief aan te sluiten voor het invullen van de onderstaande formulier in en druk op de verzendknop na het lezen van de informatie op de verwerking van gegevens. (*)
Registratie vindt plaats in vier fasen, waarvan dit de eerste. In tweede fase van het invoeren van de gegevens van de faciliteit en de bedrijfsleider, in de derde beschrijvingen en foto's van de faciliteit in het vierde kan maken het voorschot van € 100 per credit card of paypal.
Aan het einde van de procedure wordt een email bevestiging met contractuele informatie en een andere e-mail met de factuur voor de betaling van de aanbetaling.

Tonen aardig Videoclip

De partner is verplicht om de hele tekst met behulp van de verticale schuifbalk te lezen

Informatie over de verwerking van persoonsgegevens op grond van Wet 675/96 (*)

(*) Met het oog op een schriftelijke bevestiging van de informatie weergegeven op grond van artikel. 4, paragraaf 1 van wetsdecreet 185/99, wordt de partner verplicht om af te drukken of deze pagina op de computer op te slaan.)

Partner:
Makelaar naam Type Business

Stad E-mail
Soort contract Land

Portale per creazione siti WEB gestito da: Locatur srl Via Spinasanta 210 Palermo Partita IVA e C.F: 05592340823 CCIA Palermo REA 264620 capitale sociale i.v.: € 10.000